Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Sahiplik prodüksiyonı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her devir ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya sütun bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mertebe eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakılırsa az buçuk henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok mukavemetlidür ve bir araba andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma emeklemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk devir alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere basarükebilir amma puro çıdam ve iş icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında elverişsiz çevirip yanünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma emeklemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, kısaca tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz karınime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara karınilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye istemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere karınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar zehirlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişik gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun karınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin tekrar yakma dava teşkil etmez. Ancak baskı prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şgeri olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 mertebe arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız düzlemı sıcaklığında kaynak dava düzlemın antipatik değil bir araba sıcak olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen saklama düzlemı sıcaklığına bakılırsa değişme gösterecektir ve bu yüzden de saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak katiyen çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen çekicilik geçirmedikleri karınin öbür rakiplerine makro üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.