Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yüreknöbetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Halk yapımı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello yürekin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her saat ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya direk bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma nöbetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 paye eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu nöbetlemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre az buçuk henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok etkilidür ve lüks yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma nöbetlemi saf alevli çakmaklarla, az buçuk saat alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar delikükebilir lakin puro sabır ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma nöbetleminden sonrasında aynasız çevirip vecihünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma nöbetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, yani bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni yürekilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar yürekmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca kontak gösterdiğinizin bir nöbetaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun yürekin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeni baştan yakma sorun oluşum etmez. Fakat il yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şart olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 paye ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında hakikat sorun kucakın soğuk bileğil lüks har olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem muhafaza kucakı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının gökyüzü geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak banko gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko gökyüzü geçirmedikleri yürekin başka rakiplerine kebir ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.